PHILINGS TRETMANI - MICRONEEDLING & PLASMA ION PEN (FIBROBLAST)

NAJUČINKOVITIJA NEINVAZIVNA RJEŠENJA ZA VAŠ IZGLED

 

 OSVJEŽITE I POMLADITE SVOJ IZGLED, POVRATITE TONUS KOŽE SVOGA LICA, RIJEŠITE SE BORA, OŽILJAKA, FLEKOVA, PODIGNITE OČNE KAPKE (NEKIRURŠKA BLEFAROPLASTIKA).

 

CIJENA TRETMANA


PLASMA PEN (FIBROBLAST)
Gornji kapci - 200 € / 1.506,90 kn
Donji kapci - 200 € / 1.506,90 kn

*Po ostalim zonama - 92,90 € / 699,96 kn

 

MICRONEEDLING
92,90 € / 699,96 kn

 

 Tretman možete naći i pod drugim nazivima kao što su npr.  FIBROBLAST, PLASMAGE, DERMAPEN itd...

Tretman je odlična alternativa danas poznatim tretmanima kao što su: DERMAROLLER, MEZOTERAPIJA, MIKRODERMOABRAZIJA, itd,...

 

Edukacija & Stručnost Zlata Philings Atend Cert

 

 

Anela je medicinski kozmetičar, a majstorskim ispitom stekla je i zvanje MAJSTOR KOZMETIČAR.

Tijekom 20 godina iskustva i rada u beauty industriji, specijalizirana je za tretmane lica i tijela, a ujedno je i ponosni vlasnik certifikacija Pro Make Up Artista (PRO MUA), Basic & Master Microblading Artista (iscrtavanje obrva Japanskom metodom), te Nail/Eyelash extension stiliste (umjetni nokti, ekstenzije trepavica).

Tijekom 2017-te godine završava Philings edukaciju za ove vrste tretmana i tehnika, na svjetski poznatoj „Phi Academy“ u München-u (Njemačka), kod danas svjetski poznatih stručnjaka beauty industriije, te je polažući uspješno ispite na 12 nivoa znanja, kroz koje se dokazuje usvojeno znanje kroz teoriju i praktični rad na modelima, uspješno certificirana od strane Akademije.

 

Jeste pročitali Anelin blog "Moje PhiLings iskustvo kao revolucionarna tehnika pomlađivanja" ? 

  Kliknite ovdje - PHILINGS BLOG  

 

ŠTA PODRAZUMJEVA MICRONEEDLING U KOZMETICI?

microneedling0.JPG

Našem organizmu je naša koža periferni organ. To znači da se nalazi na dnu prioriteta kada je u pitanju raspodjela hranjivih sastojaka, jer su regeneracija tkiva i održavanje vitalnosti daleko važniji za unutarnje organe. Stoga je često vrlo važno fizički stimulirati regeneraciju kože. Naša koža je neprestano izložena negativnim učincima djelovanja vanjskih faktora i zbog navedenog je priroda kože temeljena na stalnom obnavljanju i regeneraciji.Svako mikro oštećenje koje nastaje na koži zapravo šalje poruku da je potrebno započeti prirodnu regeneraciju. Na taj se način snažno stimulira proizvodnja kolagena.

Princip je stvaranje „mikro kanala“ na površini kože, čime se stimulira kolagen koji popravlja površinske nesavršenosti, kao što su fine linije, bore, površinski ožiljci i fleke. Krajnji cilj je poboljšanje stanja Vaše kože, dobivanje tonusa i rješavanje ožiljaka pomoću prirodnog načina poticanja regeneracije Vaše kože.

 

Prednost ovakvog tretmana je:

* Precizna dubina iglica

* Mali promjer omogućuje tretiranje na teško dostupnim područjima

* Strogo sterilno (jednokratna uporaba)

* Uvelike smanjena trauma kože

* Posebna kombinacija sustava i specijalnih preparata po točno u koracima definiranom postupku i posebne posttretmanske njege, daju puno bolje rezultate 

ŠTA PODRAZUMJEVA PLASMA ION PEN TEHNIKA? 

microneedling3

Podrazumjeva minimalno invazivnu kozmetičku tehniku za precizno određenu sublimaciju gornjeg sloja kože. Princip je utemeljen na prijenosu kontrolirane količine energije ionizacijom atmosferskog zraka. Ovim procesom se potiče trenutna kontrakcija i učvršćenje kožnih vlakana kako bi se stvorio lifting, remodelirajući učinak kao i učinak pomlađivanja. Ovu metodu je moguće koristiti za zatezanje specifičnih područja bez uzrokovanja štete na potkožnom ili okolnom tkivu. Tretman omogućuje učinkovitu nekiruršku blefaroplastiku očnih kapaka (gornji i donji očni kapak), tretiranje ožiljaka uključujući ožiljke od akni. Isto tako i za zatezanje bora, te dubokih linija oko rubova očiju, nazolabijalne brazde, bore na čelu, korekciju nabora oko kutova usana , nabora oko ušiju itd...
Ova revolucionarna metoda je u mogućnosti Vam ponuditi rezultate tretmana koji su usporedivi sa onim dobivenim nakon zahvata estetske ili kozmetičke kirurgije.

Za postizanje željenih rezultata je obično dovoljan jedan tretman. Nakon 1 mjeseca, prilikom kontrole, se određuje da li je potreban i dopunski tretman, koji se radi nakon 4 mjeseca.

 

ONO ŠTO MI NUDIMO!

Nudimo Vam ove revolucionarne metode za pomlađivanje i zatezanje kože koje se sastoje od nekoliko različitih tehnika koje se mogu koristiti zajedno , ali i odvojeno, nakon čega slijedi poseban tretman njege kože nakon odrađenog pojedinog zahvata. Tretmani predstavljaju izniman način ''buđenja'' i podražavanja prirodnih aktivnosti regeneracije kože kao i sintezu kolagenskih vlakana čiji proces se usporava starenjem kože. Postojeći nabori kože će postati manje vidljivi zbog duboke hidratacije kože i simulacije proizvodnje kolagena, čineći područje čvršće i otpornije na daljnje produbljivanje kožnih nabora i crta tijekom godina života.


Microneedling i Plasma Pen tretmani - Primjena i učinci:

Za potrebu nekirurške blefaroplastike očnih kapaka (podizanje kapaka) i pomlađivanja, zatezanje kože, uklanjanje ožiljaka od akni i uklanjanje bora, minimalizira se veličina pora, te dubina linija oko rubova očiju, koristi se i za korekciju nazolabijalne bore, nabora oko kutova usana, mrlja na koži uslijed visoke biološke dobi (staračke pjege) i dr. Tretira se i alopecija (ispadanje kose).

Rezultati ovakvog tretmana uključuju hidrataciju kože, povećani tonus i glatkoću kože, manju vidljivost postojećih bora i nabora kože i polučuju pomlađeni izgled kože. Rezultati postaju vidljivi odmah nakon tretmana.

 

 

×

Greška

Kategorija nije pronađena

PLASMA PEN & MICRONEEDLING GALLERY

hrvatska, regija, zagreb, split, osijek, rijeka, beauty edukacije, microblading, microblading edukacija, japanska metoda iscrtavanja obrva edukacija, permanent makeup, permanent make up, pemanent makeup edukacija, permanent make up edukacija, trajna šminka, trajna sminka, trajna šminka edukacija, mikropigmentacija, mikropigmentacija edukacija, micropigmentation, micropigmentation edukacija, puder obrve edukacija, pmu edukacija

Anela Ergovic

Medicinski Kozmetičar
Majstor Kozmetičar
Pro Make Up Expert(PRO MUA)
Microblading Expert
Permanent makeup Expert
Nail/Eyelash extension stylist
ABA beauty edukator

Robert Ergovic

Permanent makeup expert

Micropigmentation expert

ABA beauty edukator

 

Adresa

ABA BEAUTY ACADEMY

Dubravica 8

10434 Strmec , Sveta Nedelja

Kontakt

Telefon: +385 1 3360761 
Email: aba@anela.hr
www.trajnasminka.hr
www.ababeautyacademy.com
www.microblading.hr
www.anela.hr

google-site-verification=m3Kctoa-iCij7wdoDL6c8BYDmfZ_uDqHB45hs7b-7Yg